Calatoriile Dianei

Calatoriile Dianei este un proiect initiat de Cuibusorul Zanelor pentru a le dezvolta copiilor interesul pentru calatorii, fotografie si in acelasi timp pentru a-i invata ce inseamna grija pentru carti si importanta lor.

Diana este o fetita care nu a stiut sa aprecieze cartile pe care le avea acasa, la gradi sau pe care le primea. Rupea paginile, le mazgalea, facea avioane din acestea  iar intr-un final cartile ajungeau la gunoi.

Intr-una din zile Zana Cartilor a aparut si a transformat-o pe Diana intr-o pagina de carte, apoi i-a poruncit ca timp de 4 saptamani sa calatoreasca in diverse locuri, sa faca poze iar cu pozele din acele calatorii sa isi faca propria carticica pe care sa o numeasca ” Calatoriile Dianei” astfel o va putea ierta si o va ierta si o va transforma in fetita care era inainte.

Diana va avea nevoie insa de ajutorul copiilor dar si de ajutorul parintilor pentru a o ajuta sa calatoreasca alaturi de copii la evenimente, vizite dar si prin posta, intr-un plic la prieteni, familie, cunostinte. acestia vor face poze cu ea si le vor trimite copiilor alaturi de Diana. 9Zana Cartilor are nevoie de dovezi pentru a o putea ierta. Proiectul s-a desfasurat in perioada 17.02.2010-23.03.2010.

Copii vor aduce pozele si pe Diana la Gradinita la data stabilita si vor realiza in cadrul unei activitati carticica cu dovezi.

Toate carticelele confectionate de copii o vor ajuta pe Diana sa isi rascumpere gresala fata de Zana Cartilor si sa redevina fetita care era inainte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.