Pe curând, vacanță!

       Și ce dacă vacanța s-a terminat??  Ne-au rămas amintiri frumoase, am legat prietenii, am crescut și am descoperit multe lucruri interesante în vara aceasta.

        Între vizita la bunici (unde am avut grijă să alergăm cu simț de răspundere toate animăluțele din curte) și sejurul la mare unde am fost vedetele plajei și bătaia de cap a mamelor care alergau cu crema de protecție într-o mână și cu pălăriuța în cealaltă, am mai trecut și pe la gradiniță.

 

     Nu de alta dar au fost activități foate interesante și am vrut să pierdem cât mai puțin și să reușim să explorăm cât mai mult. Îndată creștem și avem nevoie de tot ce am invățat în această vară.

       Cele 7 săptămâni de Summer School au fost incursiuni minunate în diverse lumi, am explorat, am experimentat, am proiectat și am realizat cu mâinile noastre harnice tot felul de lucruri.       

      

       De exemplu acum știm mai bine cât de importantă este pădurea, cunoaștem planetele sistemului nostru solar și putem spune din ce este format un costum popular.

 Ohoooo…. și câte știm acum despre dinozauri.

        Ne-ați văzut pe trotinete și pe biciclete? Așa-i că ne pricepem?

 

       Dar la ce nu ne pricepem noi? Am pus în scenă până și o piesă de teatru. Da, da, nu vă mirați! Suntem mici dar talentați.

      Acum, gata! Începem un nou an școlar și vrem să pornim cu dreptul, cum se spune. Ne așteaptă proiecte noi, experiențe minunate, multă distracție și veselie. Cu siguranță, ca de fiecare data, dragile noastre teachers ne-au pregătit și anul acesta activități interesante care ne vor capta atenția și ne vor pune la lucru creativitatea și ingeniozitatea. Abia așteptăm să ne revedem colegii și să legăm noi prietenii, să ne jucăm și să învățăm împreună.

       Bine ai venit, an școlar 2018-2019! Am mai crescut puțin! Yu-huuu!

      

Posted in Articole pentru părinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.